În fiecare sâmbătă aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi împreună toate încercările la care ne-a supus pandemia.

Oameni despre care ştim sau oameni care îşi încep un drum în viaţă, cu toţii fac parte din România frumoasă.

În această sâmbătă de 19 iunie, ne întâlnim cu un om care de-a lungul timpului şi-a pus amprenta pe viaţa Cetăţii din diferite posturi pe care le-a deţinut, Dorinel Hotnogu.

Este unul dintre susţinătorii şi promotorii evenimentelor culturale, unul dintre concitadinii noştri care au înţeles că Reşiţa se poate clădi şi prin cultură.

Dorinel Hotnogu este consilier personal al primarului urbei noastre, Ioan Popa şi se ocupă, în această perioadă din partea administraţiei locale, de „Reşiţa 250”.

Despre toate aceste activităţi, dar şi despre proiecte de viitor, în această seară la emisiunea „Prietenul de la 20:20” vom face vorbire cu invitatul nostru, Dorinel Hotnogu!

Ne puteţi urmări live şi pe pagina de facebook Radio România Reşiţa!

Rămâneţi pe https://www.radioresita.ro/ ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Sursafoto:Dorinel Hotnogu