[FOTO] Sâmbătă 25  septembrie, la emisiunea „Prietenul de la 20:20”ne întâlnim cu Dana-Cristina Tulbure-directorul  de îngrijiri medicale  al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa!

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În fiecare seară de sâmbătă, marţi sau joi  aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi împreună toate încercările la care ne-a supus pandemia.

Fiecare dintre ascultătorii radioului reşiţean poate fi într-o zi oaspetele nostru, ACASĂ, pe frecvenţele Radio România Reşiţa.

Oameni despre care ştim sau oameni care îşi încep un drum în viaţă, cu toţii fac parte din România frumoasă, iar scopul nostru este de a redescoperi sensibilitatea sufletească şi dorinţa de a fi împreună prin poveştile lor de viaţă, în care fiecare ne regăsim mai mult sau mai puţin.

În această seară de sâmbătă 25  septembrie, la emisiunea „Prietenul de la 20:20”,ne întâlnim cu directorul  de îngrijiri medicale  al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa,Dana-Cristina Tulbure.

„Este unul dintre puţinii oameni care au rămas buni, întotdeauna sare în ajutorul tuturor cu multă răbdare şi devotament pentru meserie”, mi-a mărturisit o asistentă din Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa despre Dana-Cristina Tulbure.

Rafinată şi întotdeauna  amabilă, invitata noastră face parte din categoria celor care sunt în linia întâi, un om care dăruieşte semenilor săi speranţa.

Este soţie, mamă şi bunică, dar şi o doamnă care îşi conservă feminitatea, un model pentru tinerele care vor să îmbine cariera cu familia şi frumuseţea.

Totodată  a fost implicată cu tot sufletul alături de colegii săi în reamenajarea Staţionarului III din Reşiţa.

Vom afla povestea sa de viaţă şi principiile care o călăuzesc în această seară de sâmbătă la emisiunea „Prietenul de la 20:20”.

Emisiunea se difuzează LIVE pe pagina de facebook Radio România Reşiţa.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău