[FOTO] Sâmbătă, 11 septembrie, la „Prietenul de la 20:20”, vom redescoperi prin Claudia-Petronela Bojescu idealurile generaţiei din care face parte!

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În fiecare seară de sâmbătă, marţi sau joi  aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi împreună toate încercările la care ne-a supus pandemia.

Fiecare dintre ascultătorii radioului reşiţean poate fi într-o zi oaspetele nostru, ACASĂ, pe frecvenţele Radio România Reşiţa.

Oameni despre care ştim sau oameni care îşi încep un drum în viaţă, cu toţii fac parte din România frumoasă, iar scopul nostru este de a redescoperi sensibilitatea sufletească şi dorinţa de a fi împreună prin poveştile lor de viaţă, în care fiecare ne regăsim mai mult sau mai puţin.

În această seară de sâmbătă 11 septembrie, la emisiunea „Prietenul de la 20:20”, ne întâlnim cu o tânără absolventă a Facultății de Sociologie și Asistență Socială, programul de studii Asistență   Socială, nivel-licență, Centrul Universitar Babeș-Bolyai Reșița,  Claudia-Petronela Bojescu.

Este unul dintre ascultătorii fideli ai Radio România Reşiţa din tânăra generaţie şi totodată o fire extrem de sensibilă şi delicată, care a preferat să rămână în oraşul de pe Bârzava.

 Practică voluntariatul în cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog din cadrul Agenției Naționale Antidrog şi la Centrul Universitar „Babeș- Bolyai”.

Este membră a Corului „Gaudete” din cadrul Bisericii romano-catolice „Preasfânta Treime” din cartierul  Govândari a Municipiului Reșița, dar îi place să se exprime şi în scris fiind  debutantă în revista „Reflex.

Viaţa studenţească i-a oferit prilejul de a participa la diferite conferinţe naţionale şi internaţionale.

O vom cunoaşte mai bine în această seară de sâmbătă şi, cu siguranţă vom redescoperi prin   Claudia-Petronela Bojescu idealurile generaţiei din care face parte.      

Emisiunea se difuzează LIVE pe pagina de facebook Radio România Reşiţa.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles