[FOTO] „Provocarea serii: între da şi nu” ora 22:00, ne întâlnim cu un mare iubitor de tradiţii şi folclor: Codruţ Anca!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară, de la ora 22:15, la emisiunea „Provocarea serii: între da şi nu”   ne întâlnim un om de suflet pentru care Banatul de Munte etern, european  și românesc înseamnă Acasă unde a fost dintotdeauna și n-a plecat niciodată”,Codruţ Anca !

Este  Director executiv la Centrul Carasul care funcţionează la Casa Culturală  „CACOVA” din Grădinari  şi coordonează Ansamblul Caraşul a cărui poveste o vom afla în această seară.

Puteţi intra în direct cu invitatul  nostru la numerele de telefon 0255 20.60. 61 sau 0255.20.60.62  ori să trimiteţi mesaj la numărul de whatsapp 0751288777, sau pe pagina de facebook Radio România Reşiţa, unde ne puteţi urmări live.

Domnia sa a fost  inițiatorul și realizatorul principal al simpozionului intitulat „Costumul popular și identitatea românilor“, în calitate de  director executiv al Asociației Culturale „Centrul Cultural Carașul“ din Grădinari, județul Caraș-Severin, ce a desfăşurat pe  20 martie, online.

La acest eveniment au  participat  români din 10 țări și parteneri din mass-media locală, națională și internațională.

Rămâneți pe https://www.radioresita.ro/

ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles