[FOTO] „Prietenul de la 20:20” cu un tânăr viitor medic pasionat de călătorii: Dragoş Corcan!

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În fiecare seară de sâmbătă, marţi sau joi  aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi împreună toate încercările la care ne-a supus pandemia.

Fiecare dintre ascultătorii radioului reşiţean poate fi într-o zi oaspetele nostru, ACASĂ, pe frecvenţele Radio România Reşiţa.

Oameni despre care ştim sau oameni care îşi încep un drum în viaţă, cu toţii fac parte din România frumoasă, iar scopul nostru este de a redescoperi sensibilitatea sufletească şi dorinţa de a fi împreună prin poveştile lor de viaţă, în care fiecare ne regăsim mai mult sau mai puţin.

În această seară de sâmbătă 9 octombrie, la emisiunea „Prietenul de la 20:20”,ne întâlnim cu tânăr viitor medic şi pasionat de călătorii, Dragoş Corcan. Este un tânăr optimist, rafinat şi plin de înţelepciune, care îşi iubeşte oraşul unde a crescut, Reşiţa, dar şi oraşul unde este student, Cluj.

Dragoş ne face mărturisiri despre mentori, proiecte de viitor, despre profesia sa şi despre ceea ce înseamnă pentru el cu adevărat România frumoasă.

Cu un bagaj de educaţie bine pus la punct, invitatul nostru a călătorit în Finlanda și Croația,iar anul acesta s-a implicat într-un proiect de voluntariat AIESEC, în Turcia, unde a predat limba engleză.

AIESEC este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ale unei instituții de învățământ superioare,  prezentă în peste 2.400 de universități, 126 țări și teritorii și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi.

Pe viitorul medic Dragoș Corcan, puteţi să-l citiți pe blogul său de călătorii europene, https://calatoriisimomente.wordpress.com/ acolo unde a povestit şi amintirile sale împreună cu colegi și cadre didactice de la Colegiul Național „Traian Lalescu” din Reșița, către locul de pelerinaj al tinerilor din Loreto – Italia.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Sursa foto:Dragoş Corcan