Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat. Împărțim, pe calea undelor cu profesionalism și respect reciproc, informații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

În această sâmbătă, de la ora 15:15 „Pe frecvențe” ne întâlnim cu un om a cărei poveste de viață înseamnă 18 ani de Radio Reșița, Oana Maria Glăvan-Cenan.
Invitata noastră a îmbrăcat straiele emoției și deapănă alături de noi amintiri din copilărie ajungând până în zilele noastre când este managerul Centrului „Sfânta Maria” din Reșița, făcându-ne mărturisiri și despre frumoasa sa familie ce îi dă forța de a începe fiecare zi cu bucurie și iubire.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău