[FOTO] Nistor Iorga, o viață dedicată învățământului!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, ora 22, la emisiunea „Singuri, dar împreună”, ne întâlnim cu dascăl al României Frumoase, Nistor Iorga.Născut în comuna Teregova, este absolvent al Facultăţii de Filologie din cadrul Universităţii de Vest Timişoara şi a fost de-a lungul carierei sale didactice director al Şcolii din Rusca-Teregova, al Casei de Copii Teregova , inspector general adjunct, profesor , iar acum este pensionar.Din anul 2010 este Preşedintele Asociaţiei „Educaţie pentru Comunitate” , din Teregova.Este pasionat de teatru , folclor fiind şi coregraf al Căminului Cultural din localitatea natală.

Aşadar, vă invit să aflăm povestea de viaţă a unui dască care a format generaţii de bănăţeni.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu dascălul Nistor Iorga.

Rămâneți pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, dar ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău