Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Sâmbătă, 21 decembrie , la emisiunea „Prietenul de la ora 20:20” aducem Acasă, pe undele Radio România Reșița,omul şi povestea lui de viaţă, hoinărim prin copilărie şi creştem cu fiecare emoţie a amintirilor până la cel de astăzi, făcând o punte între copilărie şi visele ei, pentru a afla dacă s-au împlinit.

Răspunsul ni-l dă un prieten al radioului reşiţean, un om care îşi dedică cea mai mare parte din viaţă profesiei, familiei şi colegilor săi, Nicoleta Marcu.

Emisiunea se difuzează Live pe pagina de facebook Radio România Reşiţa Cultură!

Rămâneți Acasă, în această seară, pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău