Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Bănăţean suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

Îi cunoaştem din presă, din întâlnirile oficiale, dar în spatele persoanei publice se află povestea de viaţă cu amintirile, idealurile şi împlinirile sale, de aceea vă propunem să ne întâlnim, pe calea undelor, cu ei, liderii politici din Caraş-Severin într-o postură inedită la emisiunea „Prietenul de la ora 20:20”, ce se difuzează în fiecare sâmbătă seară.

În această seară ne întâlnim cu tânăr  lider politic, Ionuţ Mihai Popovici: preşedintele Partidului Mişcarea Populară, aflat în postura, mai puţin cunoscută publicului larg, de fiu, părinte şi soţ.

Invitatul noastru este cunoscut pe plan local, fiind vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin şi răspunde cu prietenie tuturor întrebărilor noastre din punctul de vedere al unui om şi politician  ce-şi doreşte să clădească alături de toţi ascultătorii noştri, România Frumoasă!

Este un iubitor de animale, dar şi un susţinător activ al acţiunilor filantropice.

Emisiunea se transmite live pe pagina de  facebook Radio România Reşiţa!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău