[FOTO] Ionel Sporea alias NoelIS, de la ora 22:15, la emisiunea Boema

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară, de la ora 22:15, la emisiunea Boema ne întâlnim cu un Cetățean Universal, Ionel Sporea alias NoelIS, alături de care vom face o călătorie pe două continente, dar vom face și o călătorie de suflet prin inima verbului în „Iubiri nesfârșite…pe lacrimi de plumb”, titlul ultimei cărți pe care a lansat-o astăzi la Reșița, dar și la Cluj-Napoca și Arad, în această săptămână.

Plecat de trei decenii din țară, invitatul nostru ne împărtășește din experiența sa, dar și despre pasiunile sale literare ce zăbovesc în harul său.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău