[FOTO] “Între noi.Rămâne între noi’’: Flavian Savescu!

352

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat.Împărțim pe calea undelor cu profesionalismși respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

În această seară, de la ora 22,la emisiunea “Între noi.Rămâne între noi’’   ne întâlnim cu ARTISTUL Flavian Savescu, comisar la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economoce, Caraş-Severin!

Invitatul nostru ne va face vorbire despre noua sa  expoziție fotografică, denumită  „Cuantuum. Înlănțuind ere”, ce va avea vernisajul  joi, 12 septembrie, la ora 18, la Galeria de artă „Agora” din Reșița, dar și despre proiectul fotografic “Scări spre asfințit”, desfășurat pe perioada anului 2018 ce va fi finalizat în data de 26 septembrie cu vernisajul expoziției cu același nume și lansarea unui album foto şi despre  colaborarea cu Muzeul Național al Țăranului Român concretizată prin vernisarea unei expoziții deosebite de fotografie veche ce va avea loc la începutul lunii noiembrie.

Lucrările expuse trezesc nostalgia  unei călătorii purificând imaginaţia şi admiraţia spectatorului cu profunde stări şi inflexiuni artistice.

În deschiderea vernisajul va avea loc un scurt program muzical oferit de prof. Marius Dobre și prof. Cristina Răduț, din cadrul Școlii Populare de Arte și Meserii „Ion Românu”.

Flavian Savescu este beneficiarul a numeroase premii obţinute  la diverse concursuri fotografice din întreaga lume, dar şi un îndrăgit profesor de artă fotografică la Școala Populară de Arte „Ion Românu” din Reșița.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62  puteți intra în direct cu invitatul  nostru , sau puteți lăsa mesajele voastre pe pagina de facebook Radio România Reşiţa!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău