[FOTO] “Între noi.Rămâne între noi’’, Ecaterina Tudor!

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat.Împărțim pe calea undelor cu profesionalismși respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

În această seară, de la ora 22, la emisiunea “Între noi.Rămâne între noi’’   ne întâlnim cu un dacăl absolvent al Universităţii de Arte ‘’George Enescu’’ din Iaşi, unde a studiat sculptură, pictură, istoria artelor, ceramică, arhitectură ambientală de exterior şi interior, având o licenţă în arte.

Venită în Reşiţa alături de soţul său, actorul Marius Tudor, acum este profesor la Şcoala Populară de Arte şi Meserii ‘’Ion Românu’’ din municipiu, dar și un artist admirat și respectat.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62  puteți intra în direct cu invitata noastră, Ecaterina Tudor sau puteți lăsa mesajele voastre pe pagina de facebook Radio România Reşiţa !

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles