[FOTO] În Săptămâna Luminată avem tinereţea ce aduce cu ea speranţa României frumoase alături de noi pe frecvenţele radioului reşiţean

939

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat.Împărțim pe calea undelor cu profesionalismși respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

În Săptămâna Luminată avem tinereţea ce aduce cu ea speranţa României frumoase alături de noi pe frecvenţele radioului reşiţean.

În această seară, de la ora 22, la emisiunea “Între noi.Rămâne între noi’’   ne întâlnim cu o tânără studentă şi prietenă a ascultătorilor noştri,Tabita Givoreanu, iar joi vom avea invitată o balerină care a cucerit Europa la vârsta ei fragedă.

Tabita s-a remarcat pe scena Teatrului de Vest, a jucat în filme în regia lui Iura Luncaşu, dar despre ce studiază astăzi şi despre primul an de studenţie, vom afla chiar de la ea.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62  puteți intra în direct cu invitata noastră , sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp: 0739.348.688, ori pe pagina de facebook Radio România Reşiţa !

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău