[FOTO] În această seară, ora 22:15, la emisiunea Boema ne întâlnim cu scriitoarea Lavinia Călina

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor aducem pe calea undelor oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, ora 22:15, la emisiunea Boema  ne întâlnim cu scriitoarea Lavinia Călina.

 A absolvit cursuri pedagogice și de filologie în Caransebeș, iar din anul 2008 a studiat limbi străine la facultatea de litere Timisoara. A debutat în anul 2014 cu romanul ,,Ultimul avanpost” , o distopie a cărei acțiune se petrece în România anului 2046.

Scrierile sale se încadrează în genul SF şi fantasy. Magie și acțiune, răsturnări de situație, intrigi țesute de veacuri, iubiri blestemate; un creuzet al coșmarurilor devenite realitate, în care moartea pândește din colțul oricărei străzi, în ochii oricărui trecător și chiar din adâncul propriului suflet.

Lavinia Călina este invitată la cea de-a XXVI-a ediţie a Târgului GAUDEAMUS Radio România ce va avea loc în perioada 20 – 24 noiembrie în Pavilionul B2 al Complexului Expoziţional Romexpo.

Despre ce a determinat-o să scrie, cine a inspirat-o și mai ales cine o susține și o determină să rămână fidelă scrisului,dar și despre viaţa sa de acum în Anglia, vom afla în această seară.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău