Motto: „Copilăria este o lume de miracole şi de uimire a creaţiei scăldate în lumină, ieşind din întuneric, nespus de nouă şi proaspătă şi uluitoare.Copilaria se termina atunci cand lucrurile inceteaza sa ne mai mire”. Eugene Ionesco

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În fiecare sâmbătă aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi distanţarea socială impusă de pandemia ce a afectat întreaga planetă!

În această seară de sâmbătă a lunii august, căutăm calea spre Iubire şi vindecare prin ochii şi sufletul unui copil, Eduard Dragomir, la emisiunea „Prietenul de la 20:20”.

Îl vom cunoaşte pe Dumnezeu şi vom împărtăşi cu El, prin mărturisirile unui copil de 9 ani, speranţa, nădejdea şi dragostea.

Născut pe 4 iulie 2011, elev al Şcolii Gimnaziale nr.2 din Reşiţa, Edi sau Floricel cum i se mai spune, este un copil deosebit, pasionat de pictură şi totodată membru activ al Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi din Banatul de Munte, avându-l drept duhovnic pe părintele Mihai Ciucur.

Copilăria nu este cuprinsă între naştere şi o anumită vârstă şi la o anumită vârstă. Copilul creşte şi dă deoparte lucrurile copilăreşti, dar  copilăria este regatul în care nimeni nu moare… aşa că vă invit în acest regat cu emoţia de a cunoaşte un suflet e copil care are măsura unor principii pe care mulţi dintre noi le-au uitat…

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Epilog: „Copilăria. O imensă nevoie de mirare”. Victor Hugo

Anca Bica Bălălău