[FOTO] Gabriela Şerban, directorul Bibliotecii „Tata-Oancea” din Bocşa la emisiunea „De vorbă cu România frumoasă”,de la ora 22:00!

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În fiecare seară de sâmbătă, marţi sau joi  aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi împreună toate încercările la care ne-a supus pandemia.

Fiecare dintre ascultătorii radioului reşiţean poate fi într-o zi oaspetele nostru, ACASĂ, pe frecvenţele Radio România Reşiţa.

Oameni despre care ştim sau oameni care îşi încep un drum în viaţă, cu toţii fac parte din România frumoasă, iar scopul nostru este de a redescoperi frumuseţea sufletească şi dorinţa de a fi împreună prin poveştile lor de viaţă, în care fiecare ne regăsim mai mult sau mai puţin.

În această seară, de la ora 22:00,  la emisiunea  „De vorbă cu România frumoasă” ne bucurăm de prezenţa unui om de mare suflet care promovează şi respectă graiul, portul şi obiceiurile Banatului de Munte, dar mai ales iubeşte cărţile, oamenii şi viaţa culturală, Gabriela Şerban, directorul Bibliotecii „Tata-Oancea” din Bocşa!

Alături de domnia sa vom face o retrospectivă a anului 2020, dar vom face vorbire şi e despre proiectele actuale, printre care prima ediţie a manifestării  Bocşa Film Festival  ce se va desfăşura în perioada 9-15 august 2021 în oraş.

Publicului interesat îi vor fi prezentate peliculele: „Ţapinarii”, „Mihai Viteazul”, „Restul e tăcere”, „Nea Mărin miliardar”, „Extemporal la dirigenţie”, „Columna” şi „Liceenii Rock and Roll”.

Proiecţiile vor avea loc de la ora 20:30 în Parcul „Pescăruş” din oraş.

Închiderea festivalului va avea loc în seara zilei de 15 august pe Insula „Paradis” din zona Bringl unde spectatorilor le sunt pregătite un foc de artificii şi multe alte suprize, au transmis organizatorii evenimentului.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu  Gabriela Şerban sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp: 0751288777, ori LIVE pe pagina de facebook Radio România Reşiţa!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles