[FOTO] „Eu cred că există, în viaţa lumii, o clipă când toţi oamenii se gândesc la mama lor”

Motto-„Dumnezeu nu a putut fi pretutindeni, așa că a creat mamele!” proverb evreiesc

 „Eu cred că există, în viaţa lumii, o clipă când toţi oamenii se gândesc la mama lor. Chiar şi morţii. Fiica la mamă, mama la bunică, bunica la mamă… până se ajunge la o singură mamă, una imensă…

 – Ce linişte trebuie să fie atunci pe lume!

În momentul acela, dacă-ar striga cineva ajutor, cred c-ar fi auzit pe-ntreg pământul. Dacă ar fi vreo sticlă goală pe-aici, aş scrie un bileţel, l-aş pune înăuntru şi l-aş lansa pe mare.

– Mamă – aş scrie – mi s-a întâmplat o mare nenorocire. Mai naşte-mă o dată! Prima viaţă nu prea mi-a ieşit ea. Cui nu i se întâmplă să nu poată trăi după pofta inimii? Dar poate a doua oară… Şi dacă nu a doua oară, poate a treia oară. Şi dacă nici a treia, poate a patra oară. Poate a zecea oară.Tu nu te speria numai din atâta şi naşte-mă mereu!„

Pe numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 și pe pagina de facebook Radio Reșița astept gândurile voastre cu și despre MAMA, în această seară de la ora 22, la emisiunea “Între noi. Rămâne între noi”.

Pe frecvenţele 105.6 FM, 91,9 FM și 92,8 FM  on air sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Rămâneți lângă Radio România Reșița!

 Anca Bica Bălălău