Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară de la ora 22, la emisiunea „De vorbă cu România Frumoasă”, ne întâlnim cu o personalitate a teatrului românesc, regizorul  Ștefan Iordănescu.

 Absolvent al  Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale Bucureşti, specializarea regie teatru şi film,  de-a lungul carierei sale a fost director al Teatrului Bulandra, Teatrului Naţional din Timişoara şi al Teatrului Clasic Arad, dar este şi iniţiatorul festivalului prin care s-au aniversat cei 200 de ani de existență a celui mai vechi teatru din țară, Teatrul Vechi „Mihai Eminescu” din Oravița, în cadrul manifestării realizând,în calitate de regizor, premiera spectacolului „Stella” de J.W von Goethe.

Este un om de teatru autentic care a construit o frumoasă şi apreciată carieră.

Ştefan Iordănescu vine cu nostalgii din Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „ Ion Luca Caragiale” din București, despre proiectele sale  și multe alte destăinuiri de suflet, dar ne dezvăluie şi amintiri cu şi despre distinsa mamă,regretatul regizorul Cătălina Buzoianu,  un mare artist care a influenţat teatrul românesc în ultimii 50 de ani.

Deasemenea, Ștefan Iordănescu ne va prezenta toate amănuntele despre un proiect foarte important, IzolA(r)t, ce se desfășoară în județul Caraș-Severin, la Socolari, acolo unde Cultura repopulează singurătatea!

Invitatul nostru răspunde tuturor întrebărilor ascultătorilor la numerele de telefon: 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

Deasemenea, pe numărul de WhatsApp 0751288777, sau pe pagina de facebook Radio România Reşiţa, unde ne puteţi urmări live. 

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău