Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară de la ora 21:00 la emisiunea  „Provocarea serii: între da şi nu”, punem în scenă o întâlnire cu un SuperStar şi colegii săi de la Teatrul de Vest Reşiţa: Rusalina Bona alături de Robert Danci, Denisse Moise şi managerul instituţiei, Florin Gabriel Ionescu.

Rusalina Bona este proaspăta vedetă a unei cunoscute emisiuni de divertisment, dar şi o foarte bună actriţă a scenei reşiţene, Robert Danci şi Denisse Moise , deasemenea sunt îndrăgiţi actori ai trupei pe care o conduce Florin Ionescu.

Aşadar, nu rataţi o emisiune plină de culoare şi speranţă, la finalul unei zile de marţi în plină pandemie.

Vom face vorbire despre stagiunea reşiţeană, proiecte şi festivaluri, dar şi despre personalitatea celui ce-a fost Ştefan Iordache de la a cărui plecare s-au împlinit 13 ani.

Mai are societatea contemporană nevoie de teatru?

La  numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu oaspeţii noştri , ori să trimiteţi mesaj la numărul de whatsapp 0751288777 sau puteţi scrie mesajele voastre pe pagina de facebook Radio România Reşiţa unde ne puteţi urmări live.

Rămâneţi pe https://www.radioresita.ro/, pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România  Reşiţa.

 Anca Bica Bălălău