[FOTO] Aflat pentru prima dată la Radio România Reşiţa, Cristian Şofron se mărturiseşte cu nostalgie şi emoţie purtându-ne prin culisele celor mai frumoase amintiri

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor aducem pe calea undelor oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, ora 22:15, la emisiunea Boema  ne întâlnim cu un om dedicat teatrului şi filmului încă din copilărie, Cristian Șofron,   actor român de teatru, televiziune și film. Rolul său cel mai cunoscut este cel al marinarului Mihu din filmul serial Toate pânzele sus.

Actorul a debutat la o vârstă foarte fragedă, în anul 1971, în filmul „Atunci i-am condamnat pe toți la moarte“, în regia lui Sergiu Nicolaescu, după ecranizarea nuvelei „Întoarcerea lui Ipu“, de Titus Popovici, unde a avut şansa să joace alături de mari actori români şi în mod special să fie partenerul regretatului Amza Pellea.

De asemenea este de adăugat faptul că a dublat în limba română, vocea Șarpelui Ka, din Cartea Junglei, și după moartea regretatului Florian Pittiș dublează vocea lui Winnie de Pluș.

Este actor al Teatrului Notarra şi  director al Teatrului Odeon din Bucureşti.

Aflat pentru prima dată la Radio România Reşiţa, Cristian Şofron se mărturiseşte cu nostalgie şi emoţie purtându-ne prin culisele celor mai frumoase amintiri.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău