[FOTO] Kun Ladislau, preşedintele Asociaţiei culturale „Platanus”, este invitatul emisiunii „Între noi. Rămâne între noi”, în această seară de la ora 22

 Banatul de Munte, locul unde am fost dintotdeauna şi de unde nu am plecat niciodată, este ADN-ul românesc al „picăturii de latinitate”:  şi-a ridicat fruntea cu demnitate,  de-a lungul secolelor, biruind prin Credinţă, refugiindu-şi tristeţea  şi  iubirea  în Doine,  păstrându-şi  filonul românesc  în Universalitate.

Astăzi, în  pragul Zilei Maghiarilor de Pretutindeni, ungurii din Banatul de Munte au marcat evenimentul în avampremieră, dezvelind o placă comemorativă în amintirea poetului revoluţiei de la 1848, Petofi Şandor şi sfinţită de arhidiaconul Banatului montan, pr. Jozsef Csaba Pal.

Kun Ladislau, preşedintele Asociaţiei culturale „Platanus”, este invitatul emisiunii „Între noi. Rămâne între noi”, în această seară de la ora 22.Pe  numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62, puteţi intra în direct cu invitatul nostru.

Pe frecvenţele 105.6 FM, 91,9 FM și 92,8 FM  on air sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

 Rămâneți lângă Radio România Reșița!

 Anca Bica Bălălău