[FOTO] „Între noi.Rămâne între noi”, ora 22, Corina Bouda-Gruia, cea care a surprins o stare de spirit prin celebrele, deja, fotografii realizate în timpul manifestării Custom Reşiţa

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară, de la ora 22:00 , la emisiunea „Între noi.Rămâne între noi”  facem o paralelă între Reşiţa Frumoasă şi România Frumoasă alături de Corina Bouda-Gruia, cea care a surprins o stare de spirit prin celebrele, deja, fotografii realizate în timpul manifestării Custom Reşiţa.

Despre povestea sa de viaţă, pasiunile sale şi despre proiectele de viitor vom afla în această seară , la emisiunea „Între noi.Rămâne între noi”.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu distinsa nostră invitată.

Petreceți o seară de vară ACASĂ, pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles