[FOTO] Părintele Mihai Ciucur ,în această seară de la ora 22, este invitatul emisiunii „Între noi. Rămâne între noi”

Motto: „Nu recunosc alt semn al superiorităţii decât bunătatea.” Ludwig van Beethoven

Inspector eparhial în cadrul Departamentului de Tineret al Episcopiei , coordonator A.T.O.R. Banatul de Munte, coordonator Centrul de Tineret Moniom şi preot  la Moniom, părintele  Mihai Ciucur, în această seară de la ora 22, este invitatul emisiunii  Între noi. Rămâne între noi”, la Radio România Reşiţa.

„Cea dintâi şi singura datorie esenţială a omului este caritatea”

„Trebuie să dai în aceeaşi măsură  în care vrei să primeşti. Dacă vrei o inimă întreagă, dă o viaţă întreagă”este modul de a fi al părintelui Mihai Ciucur. Rămâneţi cu Radio România Reşiţa pentru a-i primii învăţătura şi pentru a înţelege că adevărata caritate este dorinţa de a fi folositor celorlalţi fără  a avea gândul de-a primi o recompensă.

La  numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu distinsul nostru invitat.

Pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România  Reşiţa.

Epilog: „Cea dintâi şi singura datorie esenţială a omului este caritatea, adică o neobosită justificare a bucuriei existenţei.” Mircea Eliade

Anca Bica Bălălău

Foto: Tiberius Zian Adam