[FOTO] „Hai mai bine despre copilărie să povestim, căci ea este veselă şi nevinovată şi drept vorbind, acesta-i adevărul”

Motto: „Şi eu eram vesel ca vremea cea mai bună şi şturlubatic şi copilăros ca vântul în tulburea sa”. Ion Creangă

Ce amintiri păstraţi în suflet din copilăria voastră?

Pornind de la „Amintirile din copilărie”  ale lui Ion Creangă:

„Hai mai bine despre copilărie să povestim, căci ea este veselă şi nevinovată şi drept vorbind, acesta-i adevărul.Ce-i pasă copilului când mama şi tata se gândesc la neajunsurile vieţii, la ce poate să le aducă ziua de mâine, sau că-i frământă alte gânduri pline de îngrijire. Copilul, încălecat pe băţul său, gândeşte că se află călare pe un cal dintre cei mai straşnici, pe care aleargă cu voie-bună, şi-l bate cu biciul, şi-l struneşte cu tot dinadinsu, şi răcneşte la el din toată inima, de-ţi ie auzul; şi de cade jos, crede că l-a trântit calul, şi pe băţ îşi descarcă mânia în toată puterea cuvântului… Aşa eram eu la vârsta cea fericită şi aşa cred că au fost toţi copiii, de când îi lumea şi pământul, măcar să zică cine ce-a zice”… vă invit, în această seară, să ne reamintim vremurile copilăriei fiecăruia dintre noi.

Întrebarea emisiunii „Între noi. Rămâne între noi” este:

Ce amintiri păstraţi în suflet din copilăria voastră?

Aștept răspunsurile voastre la numerele de telefon: 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62,în această seară de la ora 22.

Rămâneți pe frecvențele frecvenţele 105.6 FM și pentru ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM.

Ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Epilog: „Copilăria este inimă tuturor vârstelor”. Lucian Blaga

Anca Bica Bălălău

Sursa foto:facebook