[FOTO] O întâlnire de suflet, sâmbătă la ora 15:15, cu Alina Gorghiu la emisiunea „Despre Ele”

Motto:Fericirea o face pe femeie frumoasă și dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii”. Charles Baudelaire

În această sâmbătă vă invit să descoperim omul din spatele persoanei publice, Alina Gorghiu.

Povestea sa de viaţă şi cele mai frumoase amintiri din copilărie, pe frecvențele Radio România Reșița, dar vom afla şi despre planurile sale de viitor, toate sub emoţia celui mai frumos sentiment pe care-l trăieşte de mai bine de  un an de zile, acela de Mamă.

Prezentă la cel mai cunoscut festival de jazz din România care, a adunat în Poiana Lupului, Gărâna, peste o mie de oameni sosiți din toate colțurile țării, dar și din străinătate, Alina Gorghiu a făcut o vizită și postului nostru de radio, prilej ce ne-a oferit posibilitatea unui interviu despre tot ceea ce o face fericită, nostalgică, împlinită și puternică atât ca femeie, dar și ca tânără mamică.

Rămâneţi pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, pentru a afla povestea de viaţă a Alinei Gorghiu.

Ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Epilog: „Frumusețea ei îți captează atenția, dar personalitatea ei îți captează inima”.  Anonim

 Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles