[FOTO] George Lăpădat, purtătorul de cuvânt al Asociației Tinerilor Ortodocși Români din Caraș-Severin, invitatul emisiunii „Singuri, dar împreună”

Radio România Reșița este radioul oamenilor și promovează valoarea. Din această credință, din respect pentru fiecare dintre ascultătorii noștri, în fiecare emisiune promovăm oameni care contribuie, indiferent de vârstă, la renumele Banatului de Munte şi al României.

În  această seară la emisiunea „Singuri, dar împreună” , invitatul nostru este un tânăr elev în clasa a XI-a, la Liceul „Traian Vuia”, George Lăpădat, purtătorul de cuvânt al Asociației Tinerilor Ortodocși Români din Caraș-Severin.George Lăpădat este totodată și beneficiarul unei burse în Statele Unite ale Americii.

Rămâneți pe frecvențele frecvenţele 105.6 FM și pentru ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, pentru a-i cunoaște povestea de viață, dar  și pentru a-l susține.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62,în această seară de la ora 22, vă invit să intrați în direct cu tânărul nostru invitat.

Ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles