[FOTO] Poetul şi artistul plastic, Daniel Dăian, este invitatul emisiunii ”Singuri, dar împreună”, în această seară de la ora 22

548

Motto:”Sunt atât de viu doamnă, încât aș putea răpi o pasăre pentru a mă îmbrăca cu zborul ei ”. Daniel Dăian

În această seară invitatul emisiunii ”Singuri, dar împreună” este poetul şi artistul plastic Daniel Dăian, membru al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Alba-Hunedoara.

Dacă picturile lui Daniel Dăian au darul să ne lase fără cuvinte,  Poetul intervine și plasează cu iscusință cuvintele lângă ele completând si întregind astfel universul creat de el

 

Îl veţi putea reîntâlni şi sâmbătă, 20 mai, ora 17, la Muzeul Banatului Montan Reșița unde  va avea loc vernisajul expoziției de pictură „Suferința viului”,  a artistului plastic Daniel Dăian. Într-o prezentare expresivă, artistul plastic John Pîrva spunea despre Daniel Dăian:

Abordarea acestui gen de expresivitate artistică pe care Dăian o face în pictura sa este firească și vine tot așa de firesc să completeze ceea ce Dăian deja face cu măiestrie în opera sa de creație literară – Poezia.

Dacă picturile lui Daniel Dăian au darul să ne lase fără cuvinte, iată că Poetul intervine și plasează cu iscusință cuvintele lângă ele completând si întregind astfel universul creat de el. Pentru că daca o pictură face cât o mie de cuvinte, în cazul artistului și poetului Dăian aceste mii de cuvinte sunt sintetizate în câteva versuri expuse împreună cu lucrările sale”.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62  poetul şi artistul plastic Daniel Dăian vă răspunde la toate întrebările voastre,în această seară de la ora 22.Deasemenea, puteţi să ne spuneţi dacă aţi scris şi când prima data o poezie.

Rămâneţi  pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău