[AUDIO-FOTO] Patru principii importante constituie baza existenţei în această lume a cărăşeanului cu trei funcţii importante în stat, prof. univ. dr. ing. Ion Vela

Cărăşeanul Ion Vela, cunoscut cadru didactic universitar în Reşiţa, este unul dintre puţinele persoane care în cariera lor au ocupat trei funcţii importante în stat pe lângă alte multe implicări de natură comunitară, economică, educaţională şi politică.

În emisiunea “Oameni şi Locuri” de sâmbătă, 11 decembrie am încercat să descoperim, pe lângă alte aspecte de natură existenţială, personalitatea profesorului universitar doctor inginer Ion Vela, care de-alungul timpului a reprezentat imaginea oraşului şi a judeţului la nivel naţional şi internaţional respectând cu sfinţenie din copilărie şi până la vârsta senectuţii patru principii de bază:

prof. univ. dr. ing. Ion Vela

Şi pentru că i-am câştigat încrederea, aşa cum singur mărturiseşte, domnul profesor universitar doctor inginer Ion Vela, actual pensionar, a mai dezvăluit o latură a amplei sale activităţi cotidiene şi-anume că în timpul liber, urmăreşte online presa din biroul de lucru amenajat la parterul casei sale şi îşi păstrează condiţia fizică făcând fittness cu uneltele din grădina casei: sapa, grebla şi casmaua, fiind îndealtfel şi un împătimit al lucrărilor agricole.

Povestea principiilor o puteţi afla sâmbătă, 11 decembrie în emisiunea “Oameni şi Locuri”, doar aici pe 105.6 FM de la 15:15!

1 COMENTARIU

  1. Frumoasă viață! Oarecum sunt din familia dânsului, socrul meu (Dumnezeu să-l odihnească) a fost cumnat cu dânsul. I-am cunoscut traseul profesional și valoarea! Respect pentru dânsul, respect pentru “restitutio”!

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles