După cum vă relatam în această dimineață două femei au decedat la faţa locului şi un copil de trei ani a murit în drum spre spital, în urma unui accident rutier produs miercuri seara,  21 noiembrie, în care au fost implicate trei autoturisme, pe raza oraşului Ovidiu.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs într-un sens giratoriu, la ieşirea din oraşul Ovidiu către localitatea Mihail Kogălniceanu, în urma coliziunii directe dintre două autoturisme.

S-a aflat identitatea victimelor

Roxana, în vârstă de 31 de ani, mama ei dar și fiica tinerei în vârstă de 3 ani și-au pierdut viața după coliziunea cu Mercedesul ML condus de un tânăr de 33 de ani. Victimele se aflau într-un autoturism Hyundai care s-a transformat într-un morman de fiare vechi. Copila se afla într-un scaun special fixat cu centura de siguranță, dar asta nu i-a salvat viața. Fetița de trei ani a murit la spital, iar Roxana și mama ei, pe loc. O a treia femeie aflată în mașină a fost rănită.

Victimele se îndreptau dinspre Constanţa spre Tulcea când, la un moment dat, pe podul din Ovidiu, maşina lor a lovită frontal de un şofer beat. Totul s-a întâmplat în jurul orei 18.30, pe DN 2A, la ieşirea din Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, relatează observator.tv.

Şoferul vinovat, Ionuţ Mane, un tânăr de 33 de ani, din Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare, conducea beat şi cu viteză, în condiţiile în care afara ploua, iar drumul era ud. El a fost reţinut joi pentru 24 de ore sub acuzaţiile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi refuz de recoltare a probelor biologice.