[VIDEO] Accident mortal surprins de o cameră de bord

466

Imagini surprinse cu camera de bord, pe DN1 în judeţul Braşov.

Un accident mortal a avut loc joi dimineață, pe DN 1, între localitățile Beclean și Dridif. Un bărbat care conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Brașov s-a angajat într-o depășire, în zona de acțiune a indicatorului „depășire interzisă” și a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Brașov, care circula în sens invers.

Cei doi şoferi care veneau din sensuri opuse au intrat simultan în depăşiri, cu toate că în faţa lor era un pod şi nu aveau vizibilitate. Impactul a fost atât de violent, încât şi celelalte maşini din trafic au fost avariate.

Accidentul a fost surprins de o cameră instalată pe bordul uneia dintre mașinile implicate în coliziune.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto din vehiculul înmatriculat în Brașov, un bărbat de aproximativ 60 de ani, scrie publicația Bună ziua, Brașov.

Totodată, doi pasageri din celălalt vehicul, ambii bărbați, au fost răniți, aceștia fiind transportați la spitalul din Făgăraș.

Conducătorul auto al vehiculului care s-a angajat în depășire nu se afla sub influența alcoolului, în cauză fiind însă întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursa: turnulsfatului.ro