Un tânăr fotbalist român a murit la doar 16 ani

Un jucător al echipei de fotbal de liga a IV-a Flacăra Muntenii de Sus din judeţul Vaslui s-a stins din viaţă la doar 16 ani. Potrivit oficialilor echipei, adolescentul a suferit un atac cerebral.

Alex Ştefan Rusu a fost titular la Flacăra Muntenii de Sus, echipă aflată pe locul II al Ligii a IV-a, şi era elev la Liceul cu Program Sportiv din Vaslui.

Vestea morţii fulgerătoare a adolescentului a fost anunţată duminică, 28 ianuarie, de reprezentanţii echipei de fotbal: ”Doliu în echipa Flacăra. Ştefan Alex Rusu, odihneşte-te în pace ! Condoleanţe familiei Rusu,care astăzi au pierdut un membru al familie. La doar 16 ani,Alex a suferit un atac cerebral!”, au anunţat oficialii.

Zeci de mesaje de condoleanţe au fost transmise pe pagina oficială a echipei de fotbal, dar şi pe contul personal al jucătorului. Rude, prieteni, colegi de echipă sau de clasă sunt stupefiaţi şi deplâng moartea prematură a lui Alex.

”Un prieten de nădejde”, ”un băiat tare cuminte”, ”cu un simţ al umorului deosebit”, astfel îl descriu cei ce l-au cunoscut pe Alex Ştefan Rusu.

De același autor

Related Articles