Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise intre 1 si 30 noiembrie 2016 este programata duminica, 18 decembrie, fondul de premiere fiind de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape, anunta Ministerul Finantelor. Prima etapa va avea loc duminica, 18 decembrie. Aceasta consta in extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii si valoarea bonurilor castigatoare. Dupa centralizare, daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maximum 100 de bonuri castigatoare.

Prima etapa de selectie a castigatorilor Loteriei bonurilor fiscale din decembrie va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 16:55.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala și al C.N. „Loteria Romana” pentru o perioada de minim 30 de zile.  (ziare.com)