Tentativă de omor. O fetiță de 4 ani în stare gravă

O fetiță în vârstă de patru ani din Viseu de Sus a ajuns la spital cu mai multe fracturi și hemoragie internă după ce mama ei a bătut-o, copila fiind transportată la Spitalul Marie Curie din Capitală unde a rămas internată. Femeia a fost arestată preventiv pentru tentativă de omor. Femeia din Vișeu de Sus, Maramureş, a fost arestată preventiv printr-o decizie a Tribunalului Maramureş, pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor.
Cazul a ajuns în atenția polițiștilor în urmă cu mai bine de două săptămâni, potrivit responsabilului cu mass media al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.
Fetița era în grija bunicilor, dar a fost luată de mamă pentru că aceștia s-au îmbolnăvit. La scurt timp după, femeia și-a lovit violent fetița în vârstă de patru ani, aceasta fiind găsită pe joş de către tată, cu corpul plin de răni.
Bărbatul a sunat la 112, iar medicii de la Spitalul din Baia Mare au constatat că micuța pierduse aproximativ un litru și jumătate de sânge.
“Situația a impus intervenție chirurgicală de urgență. S-a constatat un traumatism pancreatic. Având în vedere prognosticul prost, s-a decis transferul fetitei, evoluția fiind imprevizibilă și foarte gravă”, a declarat directorul medical al Spitalului Baia Mare, Vasile Pop, la ProTv.
Fetița a fost transportată la Spitalul Marie Curie din Capitală, unde este încă internată, fiind însoțită de către tatăl său.
Mama copilei este însărcinată și mai are încă doi copii, pe lângă fetița de patru ani.

De același autor

Related Articles