Studenții sunt liberi în 14 și 17 noiembrie!

colocviu studenti

Premierul Victor Ponta a anunțat că studenții vor avea libere ziele de vineri – 14 noiembrie si luni – 17 noiembrie, pentru a putea vota acasă.

“Ziua de luni pentru studenţi este liberă, cei care vor sigur să rămână în centrul universitar, rămân, dar cei care vor să meargă acasă să poată să voteze. Şi vineri.

“Vineri şi luni, în aşa fel încât dacă merg acasă votează acasă, unde, evident, nu sunt niciun de probleme, dacă rămân aici în centrele universitare să ne organizăm bine şi să nu fie niciun fel de coadă sau aglomeraţie”, a afirmat premierul Victor Ponta.

În deschiderea ședinței de guvern, premierul a mulțumit ministerului de interne pentru buna desfășurare a primului tur al alegerilor prezidențiale în secțiile de voatre din țară.

Victo Ponta s-a referit la problemele apărute la votul din străinătate.

“Problemele au fost în diaspora, unde la Londra, la Munchen, nu toţi cei care voiau să voteze au putut să îşi exercite dreptul de vot şi îi spun “bun venit” domnului ministru Meleşcanu, pe a cărui experienţă şi diplomaţie mă bazez ca să rezolve problema logistică, în sensul în care absolut toţi românii din diaspora să poată vota pe 16″, a afirmat Victor Ponta.

Sursa: RRA

De același autor

Related Articles