Nouă persoane rănite după ce un microbuz plin cu români care se întorceau la muncă în străinătate s-a răsturnat

O tânără este în comă, iar alte opt persoane au fost grav rănite după ce microbuzul care îi ducea la muncă în străinătate a ieșit de pe şosea şi s-a răsturnat pe câmp. Accidentul a avut loc la ieşirea de pe autostrada A1 spre Vâlcea, duminică 6 ianaurie.

În microbuz se aflau 8 pasageri și soferul. Plecasera de o ora din Bucuresti si trebuiau sa ajunga în Cehia, la o fabrica auto unde urmau sa inceapa lucrul. La iesirea de pe autostrada A1, intr-o curba periculoasa, soferul a pierdut controlul masinii, a zburat peste parapeții montati pe partea dreapta a drumului, și s-a răsturnat mai bine de 20 de metri pe câmp, a relatat Observator.

Locul unde s-a produs accidentul este cunoscut drept “curba mortii”, pentru că au avut loc mai multe accidente fatale in ultimii ani. Imediat la fata locului au ajuns 9 echipaje medicale. O tanara de 20 de ani care a suferit mai multe lovituri la cap a fost dusa de urgenta la spital. Ea este in coma, iar medicii au decis ca are nevoie de interventie chirurgicala.

Ceilalti sapte pasageri si soferul au suferit multiple fracturi si au fost si ei transportati la spital pentru ingrijiri medicale. Barbatul care conducea microbuzul sustine ca nu si-a dat seama ca autostrada se termina intr-o curba.

De același autor

Related Articles