Moarte teribilă pentru doi învățători, soț și soție. Au ars de vii în propria mașină, după ce au fost loviți de un inconștient intrat pe contrasens

Doi buzoieni, soț și soție, au avut parte de o moarte cumplită pe drumul național 10 Buzău-Brașov, luni 26 martie. Cei doi, care erau învăţători, au murit  după ce maşina lor a fost lovită frontal de un autoturism intrat pe contrasens. Mașina celor doi a luat apoi foc.

Cei doi au ars sub privirile martorilor care nu au reuşit să îi salveze. Maşina care i-a lovit are volanul pe dreapta şi era condusă de un tânăr de 26 de ani din localitate. Alţi doi răniţi, din a doua maşină, au fost preluaţi de o ambulanţa şi transportaţi la spital.

Învățătorii, ambii în vârstă de 62 de ani, se întorceau din orașul Buzău și  mergeau către casă, în localitatea buzoiană Brăiești. Tragedia a avut loc propierea localităţii Sătuc, acolo unde au fost loviți de  autoturismul intrat pe contrasens.

Pompierii au găsit în maşină trupurile carbonizate ale celor doi soţi.

Ajunşi la locul intervenţiei, autoturismul Cielo era cuprins de flăcări, cele două victime încarcerate fiind carbonizate”,a declarat Iulian Frâncu, ISU Buzău.

Tânărul de 26 de ani care a provocat tragedia, dar şi un prieten care îl însoţea au ajuns răniţi la spitalul din Buzău. Starea lor este stabilă.

“În timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 10 de la Sătuc la Buzău, tânărul în vârstă de 26 de ani a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 62 de ani din localitatea buzoiană Brăieşti care circula din sens opus. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a şoferului primului autoturism, precum şi incendierea celui de-al doilea, în care au rămas încarceraţi cei doi ocupanţi”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul-şef Mihai Drăghiciu.

Vestea morții celor doi învățători a căzut ca un trăsnet peste comunitatea din Brăești. Cei doi erau extrem de iubiți și apreciați în zona întreaga lor viață fiind dedicată școlii:

„Nu pot să cred că am primit o asemenea veste! Doi oameni care formau un intreg, doi oameni care erau trup si suflet pentru copiii lor, pentru toti elevii care le-au trecut prin mână, pentru noi toți, doi oameni care m-au crescut si de la care am invatat tot ce este mai bun!!! Veți rămâne veșnic în suflete noastre”, a scris pe o rețea de socializare una dintre colegele celor doi soți.

”Acești oameni nu au făcut niciodată nici un rău la nimeni. Erau dedicați întru totul școlii, învățățori cred că de 40 de ani. Aveau o mașină de teren, dacă era la volanul mașinii sale nu se întâmpla nenorocirea, dar o lăsase la reparat, iar Cielo în care au sfârșit era al băiatului lor. Niște oameni extraordinari, iubiți de toată comuna. Suntem șocați cu toții”, a declarat primarul din Brăești, Adrian Perțea.

Soții Gheorghe și Ioana Ilie aveau împreună un băiat și o fată, însă erau iubiți de toată comuna și apreciați pentru modul în care au slujit catedra zeci de ani, formând zeci de generații de copii.

De același autor

Related Articles