Mii de turişti au ales şi în acest final de săptămână marea

Pe lângă mare şi soare, ei sunt atraşi şi de nenumăratele posibilităţi de distracţie. Şi în acest sfârșitn de săptămână în topul preferinţelor se află Mamaia şi Vama Veche. Timp de opt săptămâni, până în septembrie, în fiecare seară turiştii pot asculta poveşti magice cu muzică şi personaje fermecate.

Naratorii sunt cei mai îndrăgiţi artişti ai prezentului, iar poveştile pe care le creează pentru public au toate dimensiunile artistice, culturale şi de divertisment existente pe piaţă de entertainer. Totul se desfăşoară în piaţeta Cazinou din staţiunea Mamaia, unde începe festivalul „Mamaia Fairytale 2017”.

La Constanţa, pe faleza Cazinoului are loc cel mai mare fitness show în aer liber. În Vama Veche se cântă şi în acest final de săptămână.

Vamaioţi şi marinari sunt invitaţi să urce cu toţii în arcă şi să continue cea mai faină călătorie muzicală de până acum, alături de băieţii de la Roadkill Soda; Criptoin concertează la „Barbă Neagră” şi tot în Vama Veche aveţi ocazia să vă întâlniţi cu peste 20 de artişti şi artizani români, care îşi prezintă o gamă largă de produse autohtone, iar acestea sunt doar câteva dintre evenimentele care animă zilele acesta staţiunile de la malul mării. RRA

De același autor

Related Articles