Directoarea unei grădiniţe, care a fost înjunghiată vineri, 26 ianuarie, în Sectorul 2 din Bucureşti, avea certuri dese cu fostul său soț, cel care ar fi atacat-o de altfel, iar în unele nopţi dormea în sediul grădiniţei de frică să nu meargă acasă, potrivit mărturiilor unei vecine. Conform informațiilor publicate de presa națională, directoarea grădiniței a fost înjunghiată chiar în biroul său din cadrul instituției.

Nicoleta Botan (vezi foto) , femeia de 38 de ani ucisa astazi de fostul sot, era o fire activa pe retelele de socializare. Ii placea sa posteze mesaje motivationale si amuzante.  Nicoleta ocupa functia de director al gradinitei in incinta  careia a fost ucisa de fostul sot. Barbatul avea ordin de restrictie emis de instanta si nu se putea apropia de ea la mai putin de 200 de metri. Nicoleta avea doi copii împreună cu cel care i-a curmat zilele.

„Eu ştiu că sunt căsătoriţi, dar aveau probleme, se certau, sunt doi copii la mijloc, erau nopţi când ea rămânea să doarmă în grădiniţă de frică să nu se ducă acasă. Să fie vreo 5-6 ani de când funcţionează grădiniţa”, a declarat o vecină a femeii, conform Mediafax.

Vă reamintim că Poliţia Capitalei a fost sesizată vineri, prin apel la 112, în jurul orei 12,20, cu privire la o agresiune asupra unei femei ce se afla pe str. Agricultori nr. 54, Sector 2. Femeia a fost transportată la Spitalul Floreasca, starea ei fiind foarte gravă și a decedat la scurt timp după internare.

Cel care a săvârșit teribila crimă este soţul femeii, care după ce a fost audiat, la Secţia 8 de Poliţie, a fost reținut. Potrivit unor surse judiciare, atacatorul ar fi încercat iniţial să se sinucidă, dar nu are leziuni mari.

Potrivit Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), grădiniţa, care se numeşte Funnyland, nu este acreditată de către Ministerul Educaţiei, iar Inspectoratul va trimite o adresă oficială către Poliţie prin care să informeze că această grădiniţă funcţioneaza ilegal.