De Crăciun, dublă crimă în familie…

Un bărbat de 43 de ani, din județul Sibiu, este bănuit că și-a ucis soția și fiica și le-a aruncat în fântână, apoi a incercat sa se spanzure.
“Barbatul a fost gasit in sura de catre fiul sau care a taiat funia si a chemat ajutoare. Barbatul a fost resuscitat de catre SMURD si se afla in coma pe sectia Antestezie Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu”, au relatat surse judiciare citate de News.ro.
Potrivit acestora, dupa ce si-a gasit tatal, tanarul de 18 ani a anuntat Politia ca nu-si gaseste mama si sora. Acestea au fost descoperite fara viata, in fantana.
“Fantana este foarte adanca, au fost scoase de catre echipajele de pompieri de acolo. Victimele au urme in jurul gatului, dar doar medicii legisti vor stabili exact cum au fost ucise”, au precizat sursele citate. Procurorii Parchetului Tribunalului Sibiu fac cercetari pentru a stabili ce s-a intamplat si care este motivul pentru care barbatul si-a ucis sotia si fiica.
Publicatia locala Turnul Sfatului transmite că cei doi soti se aflau in plin proces de divorţ, iar în luna ianuarie urma sa aiba loc ultima infatisare in cadrul procesului.
Sotia avea 36 de ani, iar fata doar 14 ani.

Sursa: ziare.com

De același autor

Related Articles