Adolescentă de 17 ani dispărută la Timișoara

Rebeca, o adolescentă din Timişoara, este căutată de familie și poliţie, după ce a dispărut de pe stradă. Conform informațiilor furnizate de familie este posibil să fi fost răpită de doi bărbaţi. Oamenii legii încearcă să găsească orice pistă care să îi conducă la fată a relatat Observator.

Adolescenta a dispărut de pe străzile Timișoarei, iar polițiștii o caută de miercuri, 18 iulie, după ce au fost alertaţi de familie. Adolescenta s-ar fi urcat într-o mașină și de atunci nu a mai fost văzută

Rebeca Căldăraș are 17 ani și locuiește în Timișoara. Potrivit polițiștilor, „s-ar fi urcat într-un autoturism alături de două persoane de sex masculin, iar până în prezent nu ar mai fi revenit la domiciliu.”

Semnalmente: înălţime 1.53 metri, ochi căprui, păr brunet, ten deschis cu pistrui. La data dispariţiei, minora purta o fustă galbenă din stofă și o bluză albă cu flori.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

De același autor

Related Articles