Accident pe DN1 soldat cu 7 victime

Un accident în care au fost implicate mai multe autoturisme, soldat cu rănirea a şapte persoane, a avut loc vineri dimineaţa, pe DN 1, la ieşirea din Predeal, conform ISU Braşov citat de Agerpres.

″Accidentul s-a petrecut pe podul de la ieşirea din Predeal. Se pare că sunt implicate trei autoturisme, şapte victime conştiente, neîncarcerate, politraumatizate. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, un echipaj SAJ şi un echipaj de stins incendii cu apă şi spumă″⁣, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă.

„Un bărbat de 41 ani, din judeţul Mureş, care a condus un autoturism pe DN 1, dinspre Braşov spre Bucureşti, pe podul din imediata apropiere a intersecţiei DN 1 cu DN 73A, s-a angajat în depăşire şi a intrat în coliziune frontal cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Autoturismul lovit a fost proiectat în vehiculul care circula în spatele său. În urma impactului conducatorul auto de 41 de ani şi două pasagere minore de 16 şi 13 ani din masina condusă de acesta au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital. Doua femei, fiecare pasager în celelalte două vehicule implicate în coliziune au suferit vătămări având nevoie de îngrijiri medicale. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporal din culpă“, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt la Poliţia Braşov

De același autor

Related Articles