Accident mortal pe DN1, astăzi. Bărbat lovit de TIR pe trecerea de pietoni

Un bărbat de 59 de ani a murit, vineri dimineaţă, în localitatea Borș după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni de un TIR, pe DN 1,.

Potrivit comisarului Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, tragicul accident s-a produs în jurul orei 7.20.

„Pe DN 1, în localitatea bihoreană Borş, un bărbat de 25 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă, nu a acordat prioritate de trecere şi a accidentat mortal un bărbat în vîrstă de 59 de ani, din comuna Petricani, judeţul Neamţ, care se angajase în traversarea părţii carosabile în mod regulamentar, pe trecerea de pietoni”, a  declarat aceasta..

Aceasta a mai precizat că poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs accidentul. Conform Adevărul, se pare că persoana decedată vindea scaune în Borş: „Omul care a decedat era omul care vindea scaune prin Borş ….era de zeci de ani în zonă ….omul se plimba tot timpul printre tiruri şi ştia cum e cu circulaţia prin zonă şi trecea strada pe trecere …. Cel cu tirul avea viteza… Păcat de el …era un om bun….Dumnezeu să te ierte nea Ghiţă”, a scris un orădean pe grupul de facebook, InfoTrafic jud. Bihor.

Șoferul TIR-ului s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

De același autor

Related Articles