Accident în Timiș, în această dimineață

Circulaţia rutieră s-a desfășurat pe un fir alternativ, sâmbătă dimineaţa, pe DN 59, la kilometrul 19, între localităţile Şag şi Jebel, judeţul Timiş, unde a avut loc o coliziune între un autoturism şi un autocamion informează Agerpres.

Potrivit reprezentanților Poliției Române, după incidentul rutier  circulaţia s-a desfășurat pe un fir alternativ, timp de aproximativ o oră. În urma accidentului două persoane au fost rănite ușor.

Conform ISU Timiș în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timpul codului portocaliu, au fost înregistrate 7 accidente rutiere soldate cu victime. Mai exact, în intervalul 20.00 – 5.00, pompierii au intervenit la 5 accidente rutiere soldate cu două victime, iar în intervalul 5 – 8.30 la două accidente rutiere, soldate cu trei victime și un incendiu.

„În noaptea de 14/15.12.2018 ISU Timiș a efectuat un număr de 21 patrule pentru identificarea persoanelor fără adăpost. La această acțiune au participat 35 subofițeri și 21 de autospeciale. Pe timpul misiunii au fost identificate 5 persoane fără adăpost, 4 în Timișoara și una în Buziaș, 3 dintre acestea fiind transportate la CPU/UPU și două la spațiile de cazare. IPJ Timiș a efectuat o patrulă, fiind identificată o persoană, Poliția Locală Timișoara a efectuat 8 patrule, fiind identificată o persoană, acestea fiind transportate la spațiile de cazare. SAJ Timiș a efectuat 3 patrule, fiind identificate două persoane și transportate la UPU. În intervalul orar 20.00- 05.00 , ISU Timiș a fost solicitat să intervină la 5 accidente rutiere, soldate cu două victime. În data de 15.12.2018, la ora 06:00 a fost activată grupa operativă a ISU TIMIȘ și CJCCI. În intervalul orar 05:00-08:30 ISU TIMIȘ a intervenit la 8 situații de urgență: 3 intervenții copaci căzuți, 3 intervenții cabluri căzute, un accident rutier cu trei victime și un accident rutier urmat de incendiu”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Cele mai citite

Related Articles