Trei persoane au decedat, iar alte două sunt în stop cardio-respirator în urma unui accident produs astăzi după-amiază în halta Viişoara de la intrarea în municipiul Bistriţa, după ce o maşină a fost lovită de un tren a transmis Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, trei dintre pasagerii maşinii, doi de sex feminin şi unul de sex masculin, prezentau leziuni incompatibile cu viaţa la momentul ajungerii echipajelor medicale.

Celelalte două victime au fost găsite în stop cardio-respirator şi au fost transportate de urgenţă la spitalul din Bistriţa, în timp ce li se aplicau manevre de resuscitare.

Din primele informaţii, cele cinci victime se aflau într-o maşină care a fost lovită de un tren la trecerea la nivel peste calea ferată din localitatea Viişoara. Martorii susțin că oamenii care se aflau în mașină sunt frați. Maşina a fost târâtă circa 150 – 200 metri în urma impactului.

Update: Numărul victimelor decedate în accidentul produs joi în localitatea Viişoara din judeţul Bistriţa-Năsăud a ajuns la patru, după ce un tânăr de 22 ani, preluat în stop cardio-respirator de echipajele medicale, a murit la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa, Mihaela Mastan.

Cea de-a cincea victimă, o fată de aproximativ 17 – 18 ani, a fost preluată în stare gravă de un elicopter SMURD şi va fi transportată la Centrul de traume de la Târgu Mureş.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a precizat pentru AGERPRES că la volanul maşinii lovite de un tren regio s-a aflat o şoferiţă începătoare, care a decedat în urma accidentului.

Aceasta ar fi împlinit săptămâna viitoare 19 ani.