Accident extrem de grav aseară. Mașină spulberată de trenul Iași-Timișoara

Două autoturisme s-au ciocnit aseară pe drumul national care leagă Bistrița de Sângeorz Bai, iar unul a ajuns pe calea ferată, unde a fost lovit de un tren care circula pe ruta Iași-Timișoara. Patru victime din cele două mașini au ajuns în stare gravă la spital.

Accidentul s-a petrecut pe raza comunei Feldru, unde șoseaua este la mică distanța de calea ferată.Un autoturism în care se aflau doi tineri a ajuns pe contrasens și a lovit frontal altă mașina, în care erau șoferița și soțul acesteia.

În urma impactului, autoturismul tinerilor a ajuns pe calea ferată, unde a fost lovit de tren.Trei dintre cele patru victime au fost descarcerate.

Patru echipaje medicale de urgență le-au acordat răniților asistență și i-au transportat la Spitalul Județean din Bistrița.Locomotiva a fost avariată, iar trenul nu și-a mai putut continua drumul.

Specialiștii au intervenit pentru a scoate de sub locomotiva resturile din mașina avariată Trenul Interregio a ajuns la destinație cu o întârziere de câteva ore.

Și traficul rutier a fost perturbat; Drumul National 17 D, recent modernizat, nu are deocamdată montat parapetul care desparte șoseaua de calea ferata.

 

De același autor

Related Articles