Un copil a murit la bordul unui avion care efectua o cursă Shanghai-Munchen

Un avion al companiei aeriene Lufthansa care circula pe ruta Shanghai-Munchen a efectuat, astăzi, o aterizare de urgenţă în sudul Rusiei, după ce o fetiţă de nouă ani care se afla la bordul aeronavei a decedat subit, informează agenţia de presă rusă Tass, citată de Mediafax.

Fetiţa de nouă ani nu mai avea puls în momentul în care avionul a aterizat pe aeroportul din Krasnoiarsk, Siberia, a precizat o sursă din serviciile regionale de urgenţă pentru Tass. “Copilul nu mai respira şi nu mai avea puls (după aterizare). Doctorii au încercat să o readucă la viaţă, dar nu au reuşit”, a indicat sursa citată.

Echipajul ambulanţei care a sosit pe aeroport a declarat decesul fetiţei la scurt timp după aterizare. Cauza decesul este încă necunoscută. “Era de etnie chineză, având cetăţenie italiană”, a precizat Yana Strizhova, un purtător de cuvânt al Departamentului de Investigaţii din Siberia de Vest.

Potrivit publicaţiei Independent, copilul se afla la bordul aeronavei împreună cu părinţii săi. După aterizarea de urgenţă, avionul şi-a continuat cursa către Munchen, înregistrând o întârziere de trei ore.

Sursa foto: europeanul.org

De același autor

Related Articles