Italia: Copilașul unei românce s-a prăbușit 5 metri în gol

Un eveniment care putea să se sfârșească tragic a avut loc în această dimineață într-o locuință a unui bloc din Arezzo, acolo unde bebelușul unei românce a căzut de la geamul apartamentului, de la o înălțime de 5 metri a relatat astăzi ArezzoTv.

Totul s-a petrecut la primele ore ale dimineții atunci când numărul de urgență 118 a fost apelat și echipajele de urgență au intervenit pentru a salva viața unui bebeluș de un an și jumătate care a căzut de pe pervazul unui geam.

Mama copilului, o româncă de 37 de ani, a declarat că în momentul producerii accidentului, ea dormea. În apartament se aflau cei doi bebeluși gemeni și un alt copilaș al ei un pic mai mare. Din păcate, unul din gemeni a ajuns pe pervazul geamului de unde a căzut.

Copilul a fost transportat la spitalul San Donato din Arezzo unde a fost stabilizat, apoi a fost transferat la  spitalul de pediatrie Meyer din Florența pentru a primi îngrijirile adecvate. Din fericire se pare că viața lui nu este în pericol.

Din păcate pentru româncă, apartamentul în care locuia a fost pus sub sechestru și celălalt geamăn împreună cu copilul de vârstă mai mare au fost preluați de autoritățile de protecție socială din Arezzo, în plasament provizoriu, până la terminarea anchetei care va stabili exact cauzele accidentului și gradul de vinovăție al mamei.

2 COMENTARII

  1. Ufff asa se intampla cand patesc copii ceva dar cum naiba si asta dormea si copilu treaz??? Al.nostru are aproape 3 ani si ficamea nici acum nu adoarme inaintea lui sau sa se trezeasca vreodata dupa el…il supravegheaza continuu si nu se increde in nimeni in afara de ea

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles