Circulaţia rutieră a fost închisă pe Transfăgărăşan între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă şi pe Transalpina între Rânca şi Obârşia Lotrului

Circulaţia rutieră a fost închisă temporar pe Transfăgărăşan şi pe Transalpina pentru toate categoriile de autovehicule, ca urmare a vizibilităţii foarte reduse provocată de viscol şi de ceaţă. Atenţionăm totodată participanţii la trafic de existenţa riscului de producere de avalanşe, pe sectoarele menţionate ca urmare a depunerii consistente de zăpadă pe versanţi.

Reamintim, de asemenea, că la această oră este închis circulaţiei din cauza condiţiilor meteorologice şi sectorul de drum Rânca – Obârşia Lotrului de pe Transalpina (DN 67C).

Rugăm participanţii la trafic să respecte semnalizările rutiere şi restricţiile instituite temporar. De asemenea, recomandăm conducătorilor auto să aibă autovehiculele echipate pentru circulaţia in condiţii de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori în această perioadă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

Cele mai citite

Related Articles