Rac
Pleci de acasa cu gandul sa termini repede treaba, dar la birou te ocupi mai mult de socializare, decat de munca. Nu ai chef sa faci nimic si profiti de orice discutie pentru a mai trage de timp. Ai grija sa nu ajungi sa te coste prea mult povestile cu colegii.

Leu
Esti presat de cateva urgente financiare, de achitat facturi, ori de platit niste rate. Iti petreci ziua numarand si impartind banii. La final vei avea o surpriza placuta, iti raman niste bani disponibili, mult mai multi decat te-ai fi asteptat.

Fecioara
Esti pregatit sa faci o schimbare in cariera, insa nu vrei sa actionezi inainte sa fii sigur ca la locul actual de munca nu mai poti face nimic.

Balanta
Astazi esti cam sensibil si fara chef. Ar fi bine sa te concentrezi mai mult asupra propriei persoane decat sa pui la suflet ce spun ceilalti. Nu ignora nici aspectul sanatatii, n-ar fi rau sa-ti ajustez dieta la sezon, sa faci mai multa miscare in aer liber.

Scorpion
Ai parte de o zi plina de evenimente emotionante. Treci de la o stare la alta in cateva minute. Daca ai timp, iesi putin la aer sa te mai destinzi. Nu uita sa iei si o pauza de masa, chiar daca ai timp doar de un covrig.

Sagetator
O zi potrivita treburilor gospodaresti, insa, inainte de orice demers, tine cont si de sfaturile celor dragi! Seara vei primi o veste neplacuta, cineva din familie are probleme de sanatate. Va trebui sa-i fii alaturi!

Capricorn
S-ar putea sa fi nevoit sa mergi in vizita la rude sau prieteni pentru de a-i ajuta intr-o problema. Daca iti programezi vizita dupa-amiaza, ai grija la aglomeratia de pe drum. Nu te grabi, mai bine pleaca din timp.

Varsator
Evita contactul cu persoane frivole si fii cat mai discret, mai ales spre seara cand se anunta intalniri cu prietenii. Ar fi bine si daca ai reusi sa te abtii sa iti divulgi intentiile sau planurile de viitor.

Pesti
Esti plin de energie si de pofta de munca. La munca esti colegul cel mai saritor, nu refuzi pe nimeni cand iti cere ajutorul, ba mai mult, faci si ore suplimentare. Seful vede asta si apreciaza.

Berbec
Rutina si repetitia actiunilor nu iti este pe plac, dar cu putin efort vei depasi totul cu bine. Detaseaza-te si ocupa-te mai mult de sufletul tau! Poate o plimbare mai lunga in natura sau o iesire cu prietenii in oras, te vor face sa vezi lucrurile altfel maine!

Taur
S-ar putea sa apara niste evenimente sociale la care sa fii nevoit sa participi. Totusi, selecteaza-le doar pe cele care importante, caci altfel nu vei mai avea timp sa-ti termini treburile zilnice. Rezerva-ti timp si pentru momente de odihna.

Gemeni
Ai grija la bani. Evita speculatiile, imprumuturile sau cheltuielile nefondate. Nu fa promisiuni de neacoperit. Pe plan sentimental, totul merge ca pe roate, nici nu e nevoie sa schimbi cuvinte cu partenerul, va intelegeti din priviri.