Berbec

Astazi ajungi la concluzia ca esti norocos. Ceea ce se intampla pe la pranz te va face sa crezi asta, desi nu esti genul de persoana care sa fie preocupata de asa ceva. Nici spre seara nu iti trece uimirea.

Taur

Astepti o vizita din partea unei rude a partenerului de viata si vrei sa faci o impresie buna. Dupa ce cumperi de toate si faci casa „luna” aflii ca musafirul asteptat amana sosirea. Te simti oarecum usurat.

Gemeni

Ai rabdare! Acesta este indemnul pe care-l vei auzi cel mai des astazi. Timpul trece greu si pare ca nu se intampla nimic. Situatia se schimba spre seara cand te intalnesti cu cei mai buni prieteni. In sfarsit ceva actiune!

Rac

Esti asteptat la un evenimenþ insa din cauza programului incarcat de la munca nu mai ajungi. Cel mai bine ar fi sa anunti asta din timp, altfel, cei care te asteapta s-ar putea supara pe tine.

Leu

Urmeaza o sedinta la locul de munca si nu stii la ce sa te astepti. Indiferent ce se hotaraste, incearca sa iti pastrezi calmul. Nu reactiona imediat. Gasesti tu o solutie mai tarziu.

Fecioara

Ai aflat ceva si nu iti vine sa crezi ca este adevarat. Ceea ce intampla pare a fi decupat dintr-o secventa de film… Esti hotarat sa faci cercetari si sa aflii care este realitatea. Vei fi surprins…

Balanta

Atitudinea cuiva de la locul de munca iti ridica semne de intrebare. Nu intelegi de ce iti da astfel de replici. Incerci sa aflii ce s-a intamplaþ dar nimeni nu vrea sa vorbeasca. Abia dupa sedinta de dupa-amiaza realizezi ce se intampla…

Scorpion

Intri intr-un conflict cu cineva din familie care nu impartaseste aceleasi idei cu tine. Incerci sa-i explici pozitia ta cu calm, dar constati ca nu esti nici macar ascultat. Abia acum constati ca modul vostru de gandire e diferit.

Capricorn

Nu te lasa descurajat de faptul ca nimic nu iti iese astazi asa cum ai planuit. Asta inseamna, doar, ca maine trebuie sa o iei de la inceput. Te mai inveselesti spre seara cand cineva drag iti face o surpriza.

Varsator

Nu esti atent si pierzi o informatie care ti-ar fi fost de folos in proiectul la care lucrezi. Cei care au de castigat sunt tocmai adversarii tai. Pe viitor incearca sa fii mai atent.

Pesti

Esti prea ocupat ca sa mai ai timp si de „nimicurile” celor din jur. O sa iti dai seama ca ai gresit cand vei afla, mai exacþ despre ce era vorba. Bucura-te ca, in final, totul s-a terminat cu bine!